Pladebearbejdning

ECM INDUSTRIES A/S 
Vores ydelser spænder fra initial idé til det færdige produkt. ECM industries A/S har alle de nyeste teknologier inden for pladebearbejdning: laserskæring, kantpresning, valsning og svejsning med robot.

image with artdirection

Pladebearbejdning

Dette er en af vores spidskompetencer. Vi kan klare alle former for pladebearbejdning, om det enten laserskæring, valsning, kantbukning eller svejsning, så påføre vi os opgaven.

Laserskæring

Da vi altid er på forkant med udviklingen og naturligvis er interesseret i at give vores kunder de allerbedste muligheder for at få de produkter, som de ønsker.

Vi er et hold af professionelle og erfarne medarbejdere, som sætter en ære i altid at være up-to-date, når det gælder innovativ teknologi, som kan lette både arbejdsprocessen samt i sidste ende være med til at højne kvaliteten af det produkt, som vi leverer.

Uanset om du blot har en idé til et projekt, eller om du helt præcis ved, hvad du gerne vil have, kan vi hjælpe dig. Vi bistår gerne med information om netop dine muligheder, så din idé kan blive til et færdigt og fuldendt produkt.

Detaljer:

Laserskæring:
20 kW Fiber 1500 x 3000 x 40 100T Højlager og 2 sorteringsrobotter

40mm stål,
40mm rustfast,
50mm ALU.
20mm kobber, messing tombak og bronze 

 

Pladeafgratning med LÖWER, op til 1650mm i bredden

CNC Kantpresning:
8-akser L=4000, 220 t.
9-akser L=3000, 150 t.

Møtrik/stag presning, manuel.


Pladevalsning 6x2000mm 

Ekscenterpresning, 45 t.

Hydraulisk presning, 40 t.

Kontakt os

Det er vores mål at have en tæt dialog med vores kunder

Vi sidder klar til at modtage dit opkald eller din mail.