04 september 2018

ECM LÆRLING MODTAGER FLOT LEGAT

ECM LÆRLING MODTAGER FLOT LEGAT

ECM INDUSTRIES A/S

Som tidligere nævnt, kommer i til at høre mere til vores nyudlærte klejnsmedelærling Kasper.

Kasper afsluttede sin uddannelse på Syd Dansk Erhvervsskole i Vejle med flot 12 tal.

Kasper startede uddannelsen for fire år siden. Kasper har altid være udfordret af at være ordblind. Men det har ikke holdt Kaspers lyst til at lære i ro. Vi er meget stolte af at kunne give Kasper en chance for en uddannelse, og så bare har kunnet se til at han stormede frem med færdigheder. Det er man som virksomhed meget stolt af. Vi har altid troet på at hvis man får de rette muligheder, så kan man med stor flid nå langt. Det er Kasper så absolut et bevis på.

Onsdag d. 28 august 2018 fejrede Insero Horsens en gruppe dygtige og ambitiøse studerende fra lokalområdet, i forbindelse med den årlige legatoverrækkelse på Horsens Kunstmuseum. De unge talenter kan se frem til en inspirerende studietur til Boston. Det var 11.år i træk at Insero Horsens uddelte legater.

Insero Horsens og Familien Hede Nielsens Fond deler hvert år legater ud til lokalområdets største talenter inden for naturvidenskab. Legaterne bliver uddelt til elever, som har klaret sig særligt godt inden for de teknisk- og videnskabelige fag. Derudover har eleverne ydet en særlig indsats i at være nytænkende, konstruktive og ikke mindst gode studiekammerater

I år har i alt 27 super ambitiøse elever fra de lokale erhvervsskoler og gymnasier modtaget et legat, og modtagerne kan se frem til en inspirerende studietur til universitetsbyen Boston i efterårsferien. Her er blandt andet Tufts University, Harvard og MIT på programmet.

“Vi vil gerne bringe området omkring Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde i superligaen inden for energi og IT. Derfor understøtter vi de unge talenter i deres interesse for naturvidenskaben og giver dem inspiration til deres fremtidige uddannelsesforløb og karriere ved at invitere dem på inspirationstur til universitetsbyen Boston”. Udtaler administrerende direktør for INSERO i Horsens.

ECM INDUSTRIES A/S og alle vores ansatte ønsker Kasper og hans nye legat kammerater et stort tillykke med legaterne.
DEL MEGET GERNE OPSLAGET FOR AT HYLDE DE UNGE MENNESKER SOM ER DANMARKS FREMTID

Artiklen er slut
Gå tilbage til arkivet