22 september 2010

NAVNESKIFTE - ECM INDUSTRIES A/S

NAVNESKIFTE - ECM INDUSTRIES A/S

EC MASKINFABRIK A/S har d. 7/9 ændret navn til ECM INDUSTRIES A/S, skiftes begrunder med en kraftigt stigende eksport til bla. det amerikanske, kinesiske marked. Under firmaets rundtur i USA tidligere på året stod det klart EC MASKINFABRIK ikke klinger korrekt i udenlandske øre. Eksporten er de sidste par år vokset støt, specielt vindmølle/ procesudstyr og pladekabinet kunder har aftaget stort.
Med navne ændringen vil Vi indikere, at det for alvor har båret frugt at lave en komplet omstrukturering af holdning, og ledelses strukturen. Der blev for 2½ år siden lagt en helt ny salgsstrategi, en strategi der har givet kontakter i såvel ind som udland. Denne strategi bærer nu frugt samtidigt med at finanskrisen har sluppet sit tag i dansk industri. De sidste par års kraftige investering i optimalt og fleksibelt produktionsudstyr har gjort at Vi for alvor kan konkurrere globalt.
De seneste par år har viden og udvikling samt stor automatiseringsgrad gået hånd i hånd med veluddannede og højt motiverede medarbejdere. Og dette har nu gjort at vi er blandt de førende indenfor udviklingen af produktionsudstyr til fremstilling af vindmøller. Maskinparkens bredde gør at vi er i stand til at løse stortset alle opgaver, såvel enkelt styks produktioner, 0 serier og stor produktion.

Med det nye navn ECM INDUSTRIES A/S vil vi markere, at vi har været omstillingsparate og fulgt med udviklingen i den globale industri, som gør os til en seriøs samarbejdspartner.

Vi fortsætter med samme CVR nr. kun navnet er ændret

Artiklen er slut
Gå tilbage til arkivet