20 august 2019

ECM INDUSTRIES A/S ER NU ACHILLES REGISTRERET

ECM INDUSTRIES A/S ER NU ACHILLES REGISTRERET

I 2019 er ECM INDUSTRIES A/S godkendt og optaget i Achilles som en certificeret leverandør af løsninger til det internationale marked, ikke mindst i Norge og Sverige. Achilles er en global udbyder af Supplier Management Services og er førende inden for sit felt.
Achilles-godkendelsen er en vigtig kvalitetsstempling af ECM INDUSTRIES A/S
ECM INDUSTRIES A/S er i konstant udvikling, og konkurrencen er ekstrem, samtidig med at nye krav til kvalitet og dokumentation hele tiden bliver større. ECM INDUSTRIES A/S har været i stand til at formidle interne arbejdsprocesser, samt kvalitets- og servicepolitikker til eksterne interessenter på en professionel og effektiv facon – og det har Achilles anerkendt. Achilles har i mange år været en førende leverandør af Supplier Management Services, og organisationen spiller en stor rolle på det globale marked. Især i Europa – og i særdeleshed i Norge – er Achilles´ ydelser vigtige redskaber for virksomheder, der gerne vil agere forsvarligt og reducere risici samt sikre kvalitet og dokumentation, når en ny samarbejdspartner skal udvælges.

Certificeringen i henhold til Achilles,ECM INDUSTRIES A/S’s konkurrencegrundlag. "Først og fremmest er en optagelse i Achilles en kvalitetsstempling af ECM INDUSTRIES A/S og vores måde at gøre tingene på – og den viser nuværende og kommende kunder, at vi lever op til alle kvalitetsparametre og krav, som de måtte have,” siger Esben Jaedicke Christiansen, CEO hos ECM INDUSTRIES A/S og han fortsætter: ”Derudover giver Achilles nye mulighederfor at øge vores synlighed på den globale scene og gøre det nemmere for nye samarbejdspartnere at få et indblik i, hvad vi kan. I forhold til at få endnu stærkere fodfæste på det internationale marked er værdien af en Achilles-optagelse uvurderlig”.

Artiklen er slut
Gå tilbage til arkivet