MAG Svejsning

image with artdirection

Professionel MAG svejsning (CO2 svejsning)

Hos ECM Industries A/S har vi mange års erfaring med alle typer af svejsning herunder MAG svejsning, der er en af de mest almindelige og udbredte svejsemetoder. Ved MAG svejsning anvendes gas, der er med til at kontrollere hele processen, som bliver mere pålidelig. På den måde sikrer vi de bedste resultater, når du vælger at lade os udføre en opgave.

Alle opgaver udføres af uddannede og professionelle fagfolk, der alle har bred erfaring med både MAG og MIG svejsning. Vi udfører alle typer af opgaver, både store som små, så du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, eller hvis du gerne vil vide mere om, hvilke opgaver vi kan udføre for dig.

Vi bestræber os altid på at levere det bedste resultat til dig, og derfor er du med hele vejen. På den måde sikrer vi det bedste resultat, og vi hjælper dig gerne med produktudvikling og tilpasning, så du får det optimale resultat.

ECM Industries 19.04.10 Produktions Billeder Egtved40183

Hvad er MAG Svejsning?

MAG (Metal Active Gas) svejsning er en svejsemetode, hvortil der anvendes en aktiv gas, ofte CO2, hvorfor denne metode også kendes som CO2 svejsning. Ved MAG svejsning anvendes således en elektrode samt CO2. Man har svejset på denne måde siden 1950’erne, hvor den blev brugt i forbindelse med aluminiumssvejsning.

I dag anvendes MAG svejsning til både aluminium, rustfrit stål og kobber, og metoden er blandt de mest anvendte i både Vesteuropa, USA og Japan. MAG svejsning foregår i en atmosfære af reagerende, aktive gasser. Det betyder, at gassen spaltes i lysbuen, hvorfor den reagerer med smeltebadet.

Med aktive gasser har vi rig mulighed for at optimere processen og derved det færdigsvejsede resultat såvel som produktets egenskaber. Alt efter materialer vil der være forskel på, om vi bruger MIG eller MAG svejsning, hvor MAG er mest oplagt i forbindelse med eksempelvis ulegeret stål, hvor de aktive gasser sikrer stabilitet og pålidelighed under processen.

Fordele:

  • Høj svejsehastighed
  • Gør det muligt at svejse vanskeligt svejsbare materialer
  • God til tykkere stålmaterialer
  • Fejltolerant svejsemetode

Sådan foregår det

Alt efter hvilken type af opgave, du skal have udført, vil der være forskel på, hvilken svejsemetode vi vælger at anbefale til processen. Det er noget, vi afgør, når vi har afklaret, hvad du skal have lavet - og hvilke krav og ønsker, du har til det færdige resultat. Herudover er selve materialet også noget, der vejer tungt, når vi afgør den videre proces.

Hvornår bruger man MAG Svejsning?

MAG svejsning er en af de metoder, der giver det flotteste resultat, og man bruger det derfor i stor stil inden for blandt andet bilindustrien. MAG svejsning er dog oplagt i forbindelse med svejsning af en lang række materialer, hvilket blandt andet tæller:

  • Rustfrit stål
  • Stål
  • Aluminium
  • Ulegeret stål

Få professionelt udført MAG Svejsning hos ECM INDUSTRIES A/S

Vi har mange års erfaring med alle typer af svejsning, så du kan roligt overlade din opgave til os. Har du spørgsmål vedrørende MAG svejsning, eller vil du bare gerne vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig? Så er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Du kan kontakte os telefonisk på 7555 3788, eller sende os en mail på post@ecm.dk.