02 maj 2019

ECM INDUSTRIES A/S SØGER PTA MEDARBEJDER

ECM INDUSTRIES A/S SØGER PTA MEDARBEJDER

JOBBET ER BESAT:
Med reference til salgschefen, vil du indgå i et dynamisk og kompetent teknikerteam. Dette teknikerteam, som består af 3 personer har til opgave, at servicere en af ECM INDUSTRIES A/S store Vindenergi kunder.

Omdrejningspunktet i jobbet er behandling af forespørgsler med dertilhørende oprettelse af stamdata i Navision (ruter og styklister) ZPS kendskab er en stor fordel. Der vil i nogen grad være kontakt til ECM INDUSTRIES A/S kundes Indkøbsafdeling, Konstruktionsafdeling, Kvalitetsafdeling. Du vil få en stor berøringsflade på tværs af ECM INDUSTRIES A/S organisation i forbindelse med tilbudsgivning.

Den ideelle kandidat har en baggrund som maskintekniker/produktionsteknolog eller tilsvarende, kombineret med en faglig baggrund. Hos ECM INDUSTRIES A/S ser vi det som en stor opgave, at optimere produktet og fremstillingsprocesserne. Personen vi søger er kreativ og ser muligheder frem for begrænsninger.
- Du behersker engelsk i skrift og tale.
- Som person er du struktureret og faglig stærk, og du kommunikerer godt, også på tværs i organisationen. Du er en udadvendt teamplayer.
- Du deler gerne viden og kompetencer med resten af teamet. Din ansvarsbevidsthed samt professionelle indstilling sikrer at det du lover, bliver overholdt.
- Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en stabil, men også meget innovativ og nytænkende virksomhed.
- Kendskab til Navision er en fordel.
Løn og øvrige ansættelsesvilkår aftales individuelt på et niveau, der modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer. I øvrigt er der inkluderet følgende i ansættelsen hos ECM INDUSTRIES A/S: Mølholm Forsikring, Overtidsbetaling, Flekstidsordning.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:
Salgschef Martin Eriksen på
tlf. 75 55 37 88

Ansøgningen mærkes ”Tekniker” og sendes til me@ecm.dk

Att: Salgs Chef, Martin Eriksen
75553788 eller 40765520

ECM INDUSTRIES A/S er en højteknologisk virksomhed indenfor metalbearbejdning.
Vi arbejder hovedsagligt med opgaver indenfor pladebearbejdning, spåntagende bearbejdning, wireteknik, svejsning og anden sammenføjning, overfladebehandling og som totalleverandør inden for metalbearbejdning.

Artiklen er slut
Gå tilbage til arkivet