20 november 2018

STILLINGEN ER BESAT. MASKININGENIØR / PRODUKTIONSTEKNOLOG

STILLINGEN ER BESAT. MASKININGENIØR / PRODUKTIONSTEKNOLOG

ECM INDUSTRIES A/S søger en ERFAREN og innovativ maskiningeniør / maskintekniker til vores afdeling, EC ENGINEERING - ECE.

Du vil indgå i et stærkt team på 5 kolleger, som har til opgave at udvikle og optimere højteknologisk produktionsudstyr til hovedsageligt den globale vindindustri.
Hvis du har lyst til at bevæge dig i krydsfeltet mellem højteknologiske løsninger, innovation og sund fornuft, er udvikling af produktionsudstyr hos ECM/ECE sandsynligvis noget for dig.

ANSVAR
Du får ansvaret for mekanisk konstruktion af udstyr og maskiner. Konstruktionerne udføres i tæt samarbejde med kunderne og kolleger fra produktionen og montagen, så interface afklares og håndteres løbende.
Fokus er hovedsageligt på kompliceret produktionsudstyr med højt output for øje. Der er ofte en hårfin balance mellem teori og praksis, og vi prøver hele tiden at udvide grænserne for, hvad der er praktisk muligt.
Opgavernes størrelse er alt fra små hjælpehåndværktøjer til stand-alone automationsenheder og hele produktionslinjer.

Dine arbejdsopgaver vil være:
• Mekanisk konstruktion af nye, automatiske maskiner og værktøjer • Optimering af eksisterende produktionsudstyr og tekniske anlæg • Support til fremstilling og montage.
• Dokumentation og dokumentstyring af maskintegninger • Igangsætning af produktion

KVALIFIKATIONER:
Jobbet indebærer en meget høj grad af faglighed og selvstændighed. Samtidig forventes det, at du arbejder dedikeret på at løse den specifikke opgave i tæt samarbejde med projektteamet. Vi forventer, at du selv opsøger viden og gerne deler denne og dine kompetencer med teamet. Du arbejder struktureret og omhyggeligt med dine arbejdsområder og er som person åben og udadvendt og har et positivt livssyn, ligesom du trives med at kommunikere med kolleger på tværs af organisationen.

Vi forventer desuden, at du har:
• En uddannelse som maskiningeniør, produktionsteknolog eller anden relevant teknisk uddannelse • MINIMUM 3 års erfaring med konstruktion af produktionsudstyr, gerne til vindindustrien • Erfaring med 3D-tegnesystemer, SolidWorks, Inventor, Siemens NX og har kendskab til maskindirektivet • Engelsk og dansk i skrift og tale

VI TILBYDER
Et frisk arbejdsmiljø, og en fast løn + overtidsbetaling. Herudover sundhedsforsikring og pension.
ECM’s virksomhedskultur bygger på et stærkt, fælles værdigrundlag, og ansvarsbevidste, kompetente og professionelle medarbejdere er vores vigtigste ressource. Vi har en flad organisationsstruktur med fokus på åben dialog og værdsætter egenskaber som beslutsomhed, loyalitet og humor.
Vores medarbejdere er med til at løfte vores idégrundlag om at udvikle innovative, stærke løsninger til højnelse af effektiviteten og kvalitetsstyringen i kundens processer.

Arbejdspladsen er på lokationen i Kolding, men med tæt kontakt til hovedkontoret og produktionen i Øster Starup, 10 km fra Kolding.
Yderligere information
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte CEO Søren Christiansen på sc@ecm.dk

Artiklen er slut
Gå tilbage til arkivet