10 december 2019

ECM PÅ OPKØB

ECM PÅ OPKØB

ECM INDUSTRIES A/S har styrket sit fokus på engineering, med opkøbet af en førende ekspert inden for højeffektive systemer til plaststøbeindustrien. Det sker med opkøbet af den danske virksomhed CPM, CONTINATOR PLAST MACHINERY’s aktiviteter, herunder CONTINATOR og STOUGAARD produkter.
Specielt med CONTIONATOR plastkværne, COLOR EXACT doseringsenheder og STOUGAARD sugere til keramikpulver, kan vi nu servicere de største spillere i verden indenfor specielt plaststøbning.
ECM INDUSTRIES A/S ønsker med opkøbet at styrke sin globale position som leverandør af løsninger til den globale plastindustri. Ved at have produktionen, test og udvikling IN HOUSE, samt en stærk serviceorganisation kan vi for alvor støtte om vores kunders produktion.
ECM INDUSTRIES A/S' kunder har en voksende efterspørgsel efter komplette løsninger til at reducere spild, for derigennem at øge produktionen og samtidigt have et mere grønt footprint gennem reduceret udledning og forurening.
Øget effektivisering er en global megatrend og har et meget stærkt potentiale i bekæmpelse af forurening og klimaændringer. Dette opkøb er et yderligere bevis på, enginerering og maskinbygning er en voksende kernekompetence for ECM INDUSTRIES A/S. Det giver os en samlet pakke, så vi kan forsyne vores globale markeder med optimale løsninger, og det understøtter i høj grad vores kunders efterspørgsel - uanset hvilken teknologi, de har valgt. Dette vil muliggøre yderligere vækst på de markeder, vi i forvejen betjener, og jeg glæder mig virkelig til at byde de meget ansete produkter fra CONTINATOR, COLOR EXACT og STOUGAARD velkommen, siger Esben Jaedicke Christiansen, der er CEO og salgsdirektør for ECM INDUSTRIES A/S.

CPM’s tidligere indehaver Dan Bjerregaard Hjortsø fortsætter som rådgiver ifht til produkterne. Dan glæder sig over, at firmaets produkter fortsat kan hjælpe eksisterende og nye kunder med at fokusere på deres produktion samtidig med at den nye aftale skaber helt andre og bedre markedsbetingelser.

CPM får nogle helt andre muligheder, nu da vi er en del af en stor virksomhed. Jeg har en klar forventning om, at vi nu kommer i betragtning til nogle af de helt store projekter med højeffektive installationer. Og det ser vi rigtig meget frem til, siger Dan Bjerregaard Hjortsø.

Søren Jaedicke Christiansen, CEO og produktionsdirektør for ECM INDUSTRIES A/S udtaler:
- Vi har en passion for kvalitet og kundefokuserede produkter, der fuldt ud opfylder hver enkelt kundes behov og krav, så det er godt for os at have produkterne, der har det samme fokus. At gøre produkterne til en del af ECM INDUSTRIES A/S betyder større kapacitet, en bredere kundebase og muligheder for investering i innovation og markedsmuligheder.
Dette opkøb er et yderligere bevis på, at ONE STOP SUPPLIEMENT er et voksende kerneområde for ECM INDUSTRIES A/S. Det giver os en samlet pakke, så vi kan forsyne vores globale markeder med optimale løsninger, og det understøtter i høj grad vores kunders efterspørgsel - uanset hvilken teknologi, de anvender.
Overdragelsen foregår pr. 1 april 2020, men allerede nu gøres de indledende øvelser for at inkorporere CPM i ECM INDUSTRIES A/S.
CPM får hovedkontor i Kolding som en del af EC ENGINEERING. EC ENGINEERING er en del ECM INDUSTRIES A/S.

Artiklen er slut
Gå tilbage til arkivet