CNC Fræsning

image with artdirection

Få perfekte resultater med CNC Fræsning

Hos ECM Industries A/S kan vi blandt andet tilbyde CNC fræsning, der sikrer dig perfekte resultater. Metoden er i høj grad automatiseret, så du får et ensartet resultat selv ved fremstilling af de mest komplekse komponenter.

Metoden kan bruges til mange forskellige opgaver, men er særligt oplagt, når du skal bruge et større oplag af ensartede dele. Vi er et stort hold af kompetente medarbejdere, der har bred erfaring med CNC fræsning, og det vil du kunne mærke i alle dele af processen.

Ingen opgave er hverken for stor eller for lille til os, og hver eneste opgave udføres af veluddannede og professionelle medarbejdere, der gør deres bedste for, at du får det resultat, du drømmer om. Fra start til slut har vi et tæt samarbejde med dig, så du er garanteret at få præcis det produkt, du drømmer om. Samtidig står vores dygtige folk klar til at hjælpe og rådgive dig, så du får den optimale løsning.

Har du spørgsmål til vores services, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvad er CNC Fræsning?

CNC fræsning er en automatiseret proces, hvor vi ved hjælp af computere kan garantere et ensartet resultat med lav fejlkvote. CNC står for Computer Numerical Control, og det betyder kort og godt, at vores værktøjsmaskiner ved hjælp af en computerstyret CNC-maskine kan udføre forudprogrammerede sekvenser af maskinstyringskommandoer. Og det er altså selve udskæringsprocessen, der kaldes for CNC-fræsning. Dette er er altså i modsætning til maskiner, som styres manuelt.

At CNC fræsning er styret af en computer betyder, at emnerne skal igennem langt færre hænder, og en stor del af processen er altså automatiseret. Det sikrer en meget lav fejlkvotient, mens det samtidig er muligt at producere store oplag af identiske emner i hårde materialer såsom metal.

Sådan foregår det

CNC fræsning er ligesom CNC drejning en spåntagende proces, hvor fræsning dog i højere grad anvendes til at producere emner med planer og/eller krumme overflader. Selve processen foregår på en maskine (eksempelvis langdrejer eller automatdrejer) med et flerakset bearbejdningscenter. Emnet spændes her fast i et opspændingsværktøj, som er fastmonteret på et fræseplan. Dette bevæger sig så i fræsemaskinens længderetning, hvor et roterende værktøj med skær fjerner overflødigt materiale.

Før vi kommer så langt, ligger der dog et større arbejde. Det hele skal nemlig programmeres, så du får det optimale resultat. Det er computeren, der styrer opskæring og formning af materialet via programmering, hvor tegninger af dine dele konverteres til tal. Og det er disse tal, der fortæller computeren, hvordan elementet skal fræses. Det er noget, vi har gjort mange gange før, og vi ved derfor, hvad vi skal gøre, for at du får den optimale løsning.

CNC Fræsning

Hvornår bruger man CNC Fræsning?

CNC fræsning bruges til mange forskellige opgaver inden for industrien, herunder:

  • Tandhjul
  • Og særligt emner med ind- og udvendige spor

Fordele:

  • Stor nøjagtighed og præcision
  • Lav fejlkvote
  • Mulighed for at producere mange ens emner
  • Kun fantasien sætter grænser for design
  • Du skal ikke gå på kompromis med dine ønsker til udformning
  • Det går langt hurtigere end ved manuel bearbejdning

Kontakt os i dag for at høre nærmere om CNC Fræsning

Vi kan rådgive og hjælpe dig fra start til slut - det vil sige lige fra idé til produktion. Vores dygtige hold kan ikke bare udføre en opgave for dig, de kan også hjælpe dig med at finde den optimale løsning, så du får det rette produkt. Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Det kan du gøre på post@ecm.dk eller telefonisk på 7555 3788.