CNC Drejning

image with artdirection

CNC Drejning

Hos ECM Industries A/S tilbyder vi blandt andet CNC drejning, hvilket er en såkaldt spåntagende proces. Her fjernes materiale fra et emne ved hjælp af værktøjer, så vi til sidst står tilbage med dit færdige produkt.

Vi har stor og bred erfaring med CNC drejning, og vores dygtige hold har mange projekter på CV’et. Du kan altså vide dig sikker på, at du får det produkt, du ønsker. Vores arbejde udføres til punkt og prikke af veluddannede og professionelle medarbejdere, der sætter en dyd i deres arbejde.

Der er næsten ikke grænser for, hvilke type opgaver, vi kan lave, og derfor kan du også være sikker på, at vi kan løfte din opgave. Alt foregår i samarbejde med dig, så du får præcis det produkt, du efterspørger. Vi samarbejder med dig fra idé til færdigt produkt, da vores erfaring er, at det giver de bedste resultater - og de gladeste kunder.

Har du spørgsmål til vores services, er du altid velkommen til at kontakte os.

Cnc Drejning

Hvad er CNC Drejning?

CNC er en forkortelse for Computer Numerical Control, og det refererer til maskiner, der styres via en computer. På den måde kan produktionsmaskinerne fremstille mange ensartede og komplekse dele i materialer som eksempelvis metal.

CNC drejning er en specifik måde at dreje på, som foregår ved hjælp af en computer. Metoden har den overskyggende fordel, at vi med stor nøjagtighed kan fremstille emner, præcis som du ønsker det - lige fra cylindere til hjul.

Sådan foregår det

CNC drejning foregår i høj grad via en automatiseret proces, hvorfor alle dele af processen er optimeret sammenlignet med drejning uden CNC. Når først vi i samarbejde er kommet frem til, hvordan du ønsker dit produkt, og vores kompetente hold har plottet det, de skal, ind i computeren, går det altså hurtigt.

Gentagelsesnøjagtigheden er høj, og det betyder, at alle emner er ens. Det betyder, at fejlkvoten er meget lavere, og kvaliteten meget højere end ved manuel drejning. Generelt er der minimal håndtering af emnerne, hvorfor der er færre arbejdsgange, de skal igennem.

Hver enkelte proces er dog forskellig, da vi tilrettelægger det alt efter hvad, du skal have produceret.

CNC drejning er ligesom fræsning det, man kalder for en spåntagende bearbejdningsproces. Det vil sige, at formålet er at reducere diameteren på en stang materiale. Det gør man ved hjælp af et skærende værktøj efter en specificeret dimension. Modsat fræsning roterer emnet, når det bliver bearbejdet.

Fordele:

 • Høj sikkerhed
 • Stor præcision og nøjagtighed
 • I forhold til design er det næsten kun fantasien, der sætter grænser
 • Du skal ikke gå på kompromis med dine ønsker til udformning
 • Lav fejlkvote
 • Høj gentagelsesnøjagtighed

Hvornår bruger man CNC Drejning?

CNC drejning bruges oftest, når man skal have drejet mange ens elementer, såsom:

 • Aksler
 • Valser
 • Hjul
 • Kugler
 • Cylindre
 • Gevind

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på CNC Drejning

CNC drejning kan tilpasses til mange forskellige typer af opgaver, og uanset om du har brug for komplekse komponenter eller mere simple komponenter, kan vi udføre det med CNC fræsning.

Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Vi står altid klar til en uforpligtende snak om dine behov. Du kan enten sende os en mail på post@ecm.dk eller telefonisk på 7555 3788. Vi kan hjælpe dig med alt fra rådgivning til produktudvikling og tilpasning af emner, så du får den optimale løsning.